Sagovärlden 3-4 år

En dansklass för de allra minsta. Välkommen in i en sagovärld där vi på ett lekfullt sätt drömmer oss bort bland musiken och dansen.

Mer information här

 

The House Kids 5-7 år

Välkommen till en klass där vi dansar loss till musiken och får testa på massor av olika stilar.

Mer information här

 

The House Princess 4-6 år

Älskar du att dansa och drömmer om att vara prinsessa för en dag? Välkommen till en dansklass där drömmar slår in, där du får glittra och skina som just DU kan!

Mer information här

 

Jazz 7-9 år

På ett lekfullt sätt lär vi oss grunderna inom Jazzdans genom uppvärmning och koreografier. Med spralliga ben och leenden som smittar av sig shake:ar vi runt till grymma poplåtar!

Mer information här

 

Street 7-9 år

Varmt välkomna till en skön och energifylld dansklass där vi testar på coola steg från Streetdance-världen. Vi jobbar med låg tyngdpunkt och tillsammans får vi studion att gunga av dansglädje. 

Mer information här

 

Street 10-12 år

Tillsammans dansar vi loss till cool och skön musik, där vi lär oss grunderna inom Streetdance och Hip-Hop.

Mer information här

 

Tik Tok på The House 10-12 år

Älskar du att lära dig roliga TIK TOK-danser? Då vill du inte missa detta! Efter flera önskemål skapar nu The House sin alldeles EGNA version av TIK TOK-klass just på VÅRT sätt!

Mer information här

 

Lyrisk Jazz 13-17 + år

”Dance with your heart, and your body will follow” – Mia Michaels. Mjukt, milt, vackert och känslosamt. Lyrisk Jazz är dansstilen som blir innerlig och uttrycksfull.

Mer information här

 

Feminine Vibe 13-17 + år

Come on girls, Beyoncé is in The House! Jazzfunk med det lilla extra, där vi dansar loss ordentligt och känner oss som riktiga queens!

Mer information här