The House Mini Kids 1-2 år – Kingpin Lekland – NYHET!

Motorik, rörelseglädje, musik & dans – ALLT I ETT – tillsammans med kunskap om MNRI och reflexintegrering. I höst kommer klassen Mini Kids 1-2 år att flytta in på Kingpin Lekland! Magisk start i den motoriska resan tillsammans med musik, inspiration och rörelseglädje!

Mer information här

 

Sagovärlden 3-4 år

En dansklass för de allra minsta. Välkommen in i en sagovärld där vi på ett lekfullt sätt drömmer oss bort bland musiken och dansen. Sagoböckerna är centrala på klasserna och de olika karaktärer från sagorna välkomnar barnen vid lektionsstart och äventyret kan börja!

Mer information här

 

The House Princess 4-6 år – PRINCESS WORLD

Älskar du att dansa och drömmer om att vara prinsessa för en dag? Välkommen till en dansklass där drömmar slår in, där du får glittra och skina som just DU kan! Varje vecka gömmer sig en ny prinsessa i vår magiska speldosa, vem kommer på besök nästa gång?

Mer information här

 

The House Kids 5-7 år – DISNEY THEME

Här tar vi oss denna säsong in i Disneys spännande värld där vi träffar på allt möjligt! Pirater, superhjältar, prinsessor, monster, och många fler! Det är dags för DISNEY! Vi säger varmt välkomna till en klass där vi dansar loss till musiken och får testa på massor av olika stilar. Detta är ren dansglädje!

Mer information här

 

Jazz 7-9 år – CIRCUS WORLD, Big Top Academy

Nu är det dags att denna säsong bege oss in i cirkusvärlden! Rockringar, band, gymnastik, vi kommer att ha så roligt på denna klass! På ett lekfullt sätt lär vi oss grunderna inom Jazzdans genom uppvärmning och koreografier. Med spralliga ben och leenden som smittar av sig shake:ar vi runt till grymma poplåtar!

Mer information här

 

Street 7-9 år – NINTENDO WORLD

Här får vi denna säsong en riktig upplevelse i Nintendos värld! Träffa på massvis med olika spelkaraktärer och väck dom till liv genom dansen tillsammans! Så häftigt! Vi säger varmt välkomna till en skön och energifylld dansklass där vi testar på coola steg från Streetdance-världen. Vi jobbar med låg tyngdpunkt och tillsammans får vi studion att gunga av dansglädje. 

Mer information här

 

Street 10-12 år – THE AMERICAN DANCE CREW

Tillsammans dansar vi loss till cool och skön musik, där vi lär oss grunderna inom Streetdance och Hip-Hop. Breakdance har också en central roll på klass då vi går igenom tekniska element så som 6-step och freeze.

Mer information här

 

Tik Tok på The House 10-12 år – DANCE, DANCE, DANCE

Älskar du att lära dig roliga TIK TOK-danser? Då vill du inte missa detta! Efter flera önskemål skapar nu The House sin alldeles EGNA version av TIK TOK-klass just på VÅRT sätt! Är ni redo för att ösa Tik-Tok-danser?

Mer information här

 

Lyrisk Jazz 13-17 + år – MIA MICHAELS

”Dance with your heart, and your body will follow” – Mia Michaels. Mjukt, milt, vackert och känslosamt. Lyrisk Jazz är dansstilen som blir innerlig och uttrycksfull. Detta är magi på riktigt!

Mer information här

 

Feminine Vibe 13-17 + år – GIRLPOWER

Come on girls, Beyoncé is in The House! Danstilen med det lilla extra, där vi dansar med full power och känner oss som riktiga queens! Med hårda, kaxiga steg till grymma låtar intar vi studion, vi säger bara… BAAM!

Mer information här