The House COPYRIGHT 2024. Design by Hello Branding.

The House Kids 5-7 år – DISNEY THEME

The House Kids 5-7 år – DISNEY THEME

 

Här tar vi oss denna säsong in i Disneys spännande värld där vi träffar på allt möjligt! Pirater, superhjältar, prinsessor, monster, och många fler! Det är dags för DISNEY! 

 

Finns det en stjärna även hos dig? En kille eller tjej som alltid sjunger, dansar eller HOPPAR av glädje när musiken kommer på? Då är det här klassen ni ska välja!

 

Här får barnen chansen att dansa och testa på många olika dansstilar. Rörelse och rytmik lärs ut i en lättsam och lekfull miljö där barnen också får testa på känslan av att dansa på en scen.

 

På The House jobbar vi även i våra mindre åldersgrupper med MNRI i våra tankar. MNRI handlar om reflexintegrering, motorik och rörelsemönster. Våra reflexer i kroppen kan vara aktiva eller slås ut av många olika anledningar, barn som vuxna framför allt av stress, och kan påverka barns utveckling negativt, inte bara motoriskt utan även med läs- och skrivsvårigheter samt koncentrationsproblem i vuxet liv om dessa reflexer inte jobbas med. Med denna kunskap i bagaget har vi alltid detta nära i tanken när vi lär ut våra steg och rörelsemönster.

 

På The House lär vi inte bara ut dans på våra dansklasser utan tar även chansen att genom dansen att försöka att ge barn och ungdomar en magisk självkänsla och nu även en hjälp i rätt riktning vad gäller motorik och reflexintegrering. Vi vill verkligen göra allt vi kan för att hjälpa till. Vi jobbar med detta på klass på ett lekfulla och dansant sätt genom att exempelvis krypa, spreta med fingrarna och jobba med att motverka passgångs-rörelser etc.

 

På klassen jobbar vi avslutningsvis mot en slutföreställning som har premiär på våren där varje grupp får visa upp sina koreografier.

 

Dansglädje och trygghet, med den känslan HOPPAR vi av glädje när musiken kommer på, that’s a promise!

 

Varmt välkomna!

 

FAKTA

  • Nivå: Nybörjare
  • Ålder: 5 – 7 år

 

Top