The House COPYRIGHT 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Tik Tok på The House 10-12 år

 

Älskar du att lära dig roliga TIK TOK-danser? Då vill du inte missa detta! Efter flera önskemål skapar nu The House sin alldeles EGNA version av TIK TOK-klass just på VÅRT sätt!

 

Vi skapar danser och har roligt tillsammans, lägger ut några av våra filmer på The House eget TIK TOK-konto, MEN tar avstånd från resten som finns där ute. Vi gör snarare tvärtom och använder kraften och tar chansen att på klass prata om vad som idag påverkar barn och ungdomar negativt. Därigenom lyfter vi också fram det vi tycker är allra viktigast… Du duger så bra som du är! #duäraldrigensam För oss på The House är det viktigt att förmedla bra och sunda ideal, samtidigt som vi älskar att kunna dansa tillsammans med enkla koreografier som gärna andra kan haka på. Summering: TIK TOK på The House!

 

Varje vecka kommer vi att testa på olika stilar och koreografier, där även DU kommer att få chansen att vara med och skapa. Hur kul?! Klassen genomsyras alltså av dansglädje, pepp och massor av kreativitet! Och vi kommer att… DANSA, DANSA, DANSA och framför allt ha KUL!

 

På klassen jobbar vi även mot en slutföreställning som har premiär på våren där varje grupp får visa upp sina koreografier.

 

Hoppas ni är redo, för vi kommer att ha otroligt roligt tillsammans!

 

It’s TIK TOK – but The House o’clock!

 

FAKTA

  • Nivå: Nybörjare
  • Ålder: 10-12 år

 

 

 

Top