OM

 

The House består idag av tre olika delar:

Dance, fitness & events.

 

Dansstudio med dansklasser, fitnesskonceptet KICKSTART! samt gruppträningen Buggaloo, plus en eventdel med bland annat Sparbanksdagen som projektledning.

 

Det har varit en härlig resa under dessa år och vi väntar med spänning på framtiden…

 

Dance

Dansstudion erbjuder en mängd olika dansklasser och stilar för barn och ungdomar i alla åldrar. Klasserna genomsyras av dansglädje, kvalitet och nytänk. Med barnens välmående i centrum peppar våra varmhjärtade pedagoger dem till att våga tro på sig själva. #duäraldrigensam

 

Fitness

På The House finns även träningspaketet KICKSTART! och gruppträningen Buggaloo. KICKSTART är ett 11 veckors-koncept där du får KICKSTART:a både din mentala och fysiska träning med roliga träningspass, kostrådgivning och mentala nycklar för att klara din vardag på ett bättre sätt! Buggaloo tränar vi genom ett helt pass till härliga bugglåtar – enskilt, som på ett vanligt gruppträningspass! Mer information om våra träningspaket och vår gruppträning HÄR.

 

Alla våra träningspass finns även i Epassi och är berättigat vid annat alternativ av friskvårdsbidrag.

 

Event

The House erbjuder tjänster inom event, underhållning och projektledning. Genom åren har The House bland annat arbetat med Sparbanksdagen, Schibstedt Sales Awards och Babblarna.

 

The House startade 14 september 2012, och startade då som en ren dansstudio med många olika dansklasser och fitnesspass.

 

”The House, ett hus… Jag ville skapa ett hus fullt med liv, skratt, glädje och leenden, det var min vision. Ett hus där människor – vuxna som barn och ungdomar – skulle få vara precis som dem är, i en frihetszone där ingenting var omöjligt och var fel. För mig var det viktigt att bygga en trygghet, för utifrån det kan man lära sig vad som helst. Det var och är min grundfilosofi fortfarande idag. Jag ville skapa ett hus där människor fick flyga, och känna att man inte behövde vara som alla andra för att passa in. För människor ska få vara precis som människor är, olika.

Huset skulle bli som ett andra hem och du skulle få känna att just DU, du är aldrig ensam…” Ingela Arrbrant, grundare The House

 

Inom The House jobbar vi med värdeord som värme, trygghet och kvalitet och arbetar efter det i varje andetag. Med projekt som Det bästa för barnen, Who’s in The House? etc skapar vi dessa produktioner efter värdeorden och värderingarna som grund. Våra dansklasser genomsyras av dansglädje, kvalitet och teknik, som lärs ut i en positiv och trygg miljö av meriterade pedagoger med stort hjärta. Alla barn och ungdomar ska trivas och må bra, det är det allra viktigaste för oss. The House är mer än bara en dansstudio, det är ett andra hem, en plats där barn och ungdomar får växa både som personer och som dansare.

 

Kom ihåg #du är aldrig ensam…

 

________________________________________________________________

Ingela Arrbrant

Utbildad professionell dansare och musikalartist. Jobbat flera år inom underhållningsbranschen på scen i Sverige och utomlands. Koreograf, producent och eventkoordinator samt 20 år som pedagog och konstnärlig ledare etc. Utnämnande: Årets Dansare i Sverige, Årets Företagare 2018.