The House COPYRIGHT 2024. ALL RIGHTS RESERVED.

Sagovärlden 3-4 år

Varmt välkomna in i sagornas värld, en värld där barnen får drömma sig bort i sagornas värld tillsammans med musiken och dansen.

 

På dansklassen börjar vi alltid med att lyfta upp och fördjupa oss i en saga, också för att skapa värme och trygghet. På ett lekfullt och enkelt sätt jobbar vi med koordination och rörelser. Vi jobbar också upp vår motoriska förmåga på fantasifulla och kreativa sätt. Med glädjen i centrum kommer vi fylla danssalen med härliga minnen för barnen.

 

På The House jobbar vi även i våra mindre åldersgrupper med MNRI i våra tankar. MNRI handlar om reflexintegrering, motorik och rörelsemönster. Våra reflexer i kroppen kan vara aktiva eller slås ut av många olika anledningar, barn som vuxna framför allt av stress, och kan påverka barns utveckling negativt, inte bara motoriskt utan även med läs- och skrivsvårigheter samt koncentrationsproblem i vuxet liv om dessa reflexer inte jobbas med. Med denna kunskap i bagaget har vi alltid detta nära i tanken när vi lär ut våra steg och rörelsemönster.

 

På The House lär vi inte bara ut dans på våra dansklasser utan tar även chansen att genom dansen att försöka att ge barn och ungdomar en magisk självkänsla och nu även en hjälp i rätt riktning vad gäller motorik och reflexintegrering. Vi vill verkligen göra allt vi kan för att hjälpa till. Vi jobbar med detta på klass på ett lekfulla och dansant sätt genom att exempelvis krypa, spreta med fingrarna och jobba med att motverka passgångs-rörelser etc.

 

På klassen jobbar vi avslutningsvis mot en slutföreställning som har premiär på våren där varje grupp får visa upp sina koreografier.

 

Med tryggheten i centrum skapar vi en värld där man som barn får flyga fritt… till oanade höjder ❤️

 

Varmt välkomna!

 

FAKTA

  • Nivå: Nybörjare
  • Ålder: 3 – 4 år

 

Top