KICKSTART!

 

 

Hösten 2020 startade vi träningskonceptet KICKSTART! som innefattar en rejäl NYSTART vad gäller både din mentala som fysiska träning och hälsa! (Innehåll längre ned) Det blev succé med fulla team, och snart kör vi igång nästa säsong! KICKSTART har 4 olika team under säsong 22/23 med 15 unika platser i varje team. Mer information och NYHETER finns på Instagram & FB @kickstart.shakeit

 

Datum: Se respektive team, 5 veckor

Tid: Måndagar kl 18:00 – 19:15 (Extra långt pass)

Tid: Torsdagar kl 19:00 – 19:45

Plats: The House

 

Startdatum KICKSTART! säsong HT22

 

 • Team 11 – start 23 januari 2023
 • Team 12 – start 27 februari 2023

 

Anmälan till KICKSTART HÄR

När ett team blir fullbokat påbörjas reservlistor till respektive team. Betalning till respektive KICKSTART görs inför varje team-start.

 

 

Innehåll KICKSTART!

 

Mer om Blossoms ord om ursprungskonceptet SHAKE IT! längre ned.

 

Under 5 veckor BOOSTAR vi kroppen med tre gruppträningspass i veckan, varav två av dessa är SHAKE IT! – pass så som Schlagerpuls, The 90’s, Shake & Drum, Let’s Disco etc. I paketet lägger vi även in ett styrkepass som gruppträning från SHAKE IT:s PT-del MAKE IT! fullproppad med enkel dansstyrka som får kroppen smidig och stark! Till dessa olika fitnesspass adderar vi sedan kostrådgivning, träningsupplägg, en enskild PT-timme och en härlig goodiebag som välkomnar dig vid första tillfället. Alltså en riktig KICKSTART vad gäller din träning och hälsa!

 

Ingela Arrbrant, grundaren av fitnesskonceptet SHAKE IT!, har även gjort upplägget till KICKSTART. Kayo och Blossom är två fantastiska personer som är med i grundkonceptet SHAKE IT! och som boostar det med sin glädje! Konceptet har bl.a varit med på flera träningsresor till Mallorca och mer spännande väntar!

 

I KICKSTART! kommer Ingela och hennes team att coacha, boosta och inspirera till en NYSTART både vad gäller din träning och även ditt välmående i form av mentala nycklar för att underlätta din vardag och få DIG att växa som person. Med sin bakgrund som utbildad professionell dansare och nominerad till Årets Gruppträningsinstruktör i Sverige, Guldhjärtat (Sveriges Årliga Fitnessgala) kommer hon med sin erfarenhet inom träning, hälsa och välmående att köra järnet med alla deltagare!

 

 

Välj LYX- eller BAS-paket

 

(För KICKSTART:are som går båda teamen under en termin finns BAS-paketet som valmöjlighet i det avslutande teamet)

 

LYX-paket

 

 • 2 st SHAKE IT! – pass per vecka (Shake & Drum, Schlagerpuls, Let’s Disco etc)
 • 1 st MAKE IT! – pass per vecka (Gruppträning med styrka)

 

Extra

 

 • 1 st PT-timma (Enskilt med respektive deltagare med kostrådgivning och träningsupplägg)
 • Goodiebag inför start av Team!

 

PRIS: 1550 kr (Friskvård)

 

 

 

BAS-paket

 

 • 2 st SHAKE IT! – pass per vecka (Shake & Drum, Schlagerpuls, Let’s Disco etc)
 • 1 st MAKE IT! – pass per vecka (Gruppträning med styrka)

 

Extra

 

 • Goodiebag inför start av Team!

 

PRIS: 1050 kr (Friskvård)

 

 

 

Special Edition

 

(Avslutar hela KICKSTART-säsongen, 3 veckor)

 

 • 2 st SHAKE IT! – pass per vecka (Potpurri av säsongens releaser)
 • 1 st MAKE IT! – pass per vecka (Gruppträning med styrka)

 

PRIS: 650 kr (Friskvård)

 

 

 

Fakta om SHAKE IT!

 

KICKSTART! är en produkt från SHAKE IT! som är ett fitnesskoncept där träning handlar om GLÄDJE och att skapa eufori genom musik och dansinspirerade träningspass #vägratråkigträning. Kom som du är, känn dig som hemma och må bra! Shake & Drum (trumma med pinnar), The 80’s, Schlagerpuls, Buggaloo & Hip-Hop Fitness är några av de 11 st fitnesspass som ingår i konceptet.

 

SHAKE IT! lanserades mars 2017 och har under konceptets första år utvecklat samarbete med Blossom Tainton & Kayo samt med andra företag och anläggningar som tagit in konceptet. SHAKE IT! stod också som enda fitnessföretag på scen under, Guldhjärtat 2017, på Berns Salonger i Stockholm.

 

Mer om konceptet och passbeskrivning på @kickstart.shakeit

Blossoms ord om SHAKE IT!


Jag fick en bra magkänsla redan vid första titten på konceptet, vilket gjorde mig nyfiken att få träffa dess upphovsman och veta mer. Är det något jag verkligen kan längta till nuförtiden så är det glädjen i dansen. Det finns dans på många ställen i många former men hur får man med dem som aldrig vågat sig på ett danspass? Även om det finns pass som vi ”gamla” dansare tycker är enkla, så är det inte riktigt sant för dem som tycker att de har 2 vänster fötter och obefintlig koordination.

 

I The House Fitness koncept har Ingela verkligen lyckats sprida dansglädjen till ALLA. Jag har sett det själv med egna ögonen hur folk faktiskt blivit så glada att de börjat gråta. De trodde inte de hade förmågan och det fanns de som även tappat träningslusten helt. Dansen gör det med människor, om vi känner oss trygga och avslappnade. När vi kan strunta i om någon ser oss och vad vi har på oss. När vi kan ge oss hän till musiken och bara släppa loss. DET är precis vad The House Fitness förmedlar. DET är vad de utstrålar. Det är vansinnigt kul, härligt, tokigt, svettigt, sexigt…

 

Tack, för att vi fick ta del av det på Fab50-resan till Mallorca.Jag visste att det skulle bli skitbra, men det blev ännu bättre!”