The House COPYRIGHT 2024. Design by Hello Branding.

KICKSTART!

 

Team 17 (11 veckor) – startar 26 aug 2024

 

Anmälan KICKSTART HÄR

 

 • 2 st fitnesspass / vecka (Schlagerpuls, Disco, 80’s, Shake & Drum etc)
 • Plus 1 st rolig och EFFEKTIV styrkedel
 • Kostrådgivning
 • Mental träning och extra verktyg för en bättre vardag!
 • Härlig goodiebag vid start!
 • 1 team – 17 unika platser släpps inför varje säsong!

 

Tider i veckan

 

 • Måndag kl 18:15 – 19:15 – Styrka inkl. träningspass 45 min
 • Torsdag kl 19:00 – 19:45 – Träningspass 45 min

 

NYHETER HT24

 

 • 1 unikt team under hela säsongen – 17 platser!
 • Mer glädje i paketet i form av MIX-PASS! – En blandning av Schlagerpuls, Let’s Disco, 80’s, Shake & Drum etc.
 • Kortare styrkedel (effektivare och på kortare tid)
 • PT-timman uteblir och byts ut av gemensamma frågestunder (PT-timma kan bokas utöver träningspaketet).
 • OBS ny starttid på måndagar: 18:15-19:15
 • Bättre pris! – 1350 kr och betalning uppdelad på två tillfällen.

 

NYTT UPPLÄGG – ÄNNU MER GLÄDJE!

 

Yes, i höst presenterar vi härliga nyheter gällande vårt KICKSTART:s-upplägg! Vi adderar nu ÄNNU mer GLÄDJE till vårt träningspaket! Paketet består fortfarande av 2 träningstillfällen i veckan –  måndagar & torsdagar, men innehåller något kortare styrkedel och fler MIX-PASS blandat med Schlagerpuls, Let’s Disco, 80-talspass, Shake & Drum och mycket mer.

 

1 unikt team över hela säsongen! Från och med HT24 kommer det att finnas 1 unikt team som vi kommer att följa, coacha och peppa i hela 11 veckor. Vill du också vara med på resan mot en rejäl förändring i din vardag? Ta chansen!

 

PRIS: 1350 kr (5 veckor) + 1350 kr (6 veckor) – delbetalas inför varje start av period.

 

Alla våra träningspass finns även i Epassi och är berättigat vid annat alternativ av friskvårdsbidrag.

Vid anmälan till KICKSTART! HT24 team 17, gäller anmälan för hela perioden (11 veckor).

 

Innehåll KICKSTART!

 

Under 11 veckor BOOSTAR vi kroppen med två gruppträningspass i veckan (Schlagerpuls, The 90’s, Shake & Drum, Let’s Disco etc). I paketet lägger vi även in en styrkedel fullproppad med effektiv och rolig styrka, styrka som får kroppen smidig och stark! Till dessa olika fitnesspass adderar vi sedan kostrådgivning, träningsupplägg och en härlig goodiebag som välkomnar dig vid första tillfället. Till detta maxar vi nivån med den mentala träningen och verktygen till en bättre vardag! Alltså en riktig KICKSTART vad gäller din träning och hälsa!

 

Ingela Arrbrant, grundaren av fitnesskonceptet SHAKE IT!, har även gjort upplägget till KICKSTART. Både Blossom och Kayo har varit involverade i konceptet, Blossoms ord om konceptet finns längre ned. Konceptet har bl.a varit med på flera träningsresor till Mallorca och mer spännande väntar!

 

I KICKSTART! kommer Ingela och hennes team att coacha, boosta och inspirera till en NYSTART både vad gäller din träning och även ditt välmående i form av mentala nycklar för att underlätta din vardag och få DIG att växa som person. Med sin bakgrund som utbildad professionell dansare och nominerad till Årets Gruppträningsinstruktör i Sverige, Guldhjärtat (Sveriges Årliga Fitnessgala) kommer hon med sin erfarenhet inom träning, hälsa och välmående att köra järnet med alla deltagare!

 

Fakta om SHAKE IT!

 

KICKSTART! är en produkt från SHAKE IT! som är ett fitnesskoncept där träning handlar om GLÄDJE och att skapa eufori genom musik och dansinspirerade träningspass #vägratråkigträning. Kom som du är, känn dig som hemma och må bra! Shake & Drum (trumma med pinnar), The 80’s, Schlagerpuls, Buggaloo & Hip-Hop Fitness är några av de 11 st fitnesspass som ingår i konceptet.

 

SHAKE IT! lanserades mars 2017 och har under konceptets första år utvecklat samarbete med Blossom Tainton & Kayo samt med andra företag och anläggningar som tagit in konceptet. SHAKE IT! stod också som enda fitnessföretag på scen under, Guldhjärtat 2017, på Berns Salonger i Stockholm.

Blossoms ord om SHAKE IT!


Jag fick en bra magkänsla redan vid första titten på konceptet, vilket gjorde mig nyfiken att få träffa dess upphovsman och veta mer. Är det något jag verkligen kan längta till nuförtiden så är det glädjen i dansen. Det finns dans på många ställen i många former men hur får man med dem som aldrig vågat sig på ett danspass? Även om det finns pass som vi ”gamla” dansare tycker är enkla, så är det inte riktigt sant för dem som tycker att de har 2 vänster fötter och obefintlig koordination.

 

I The House Fitness koncept har Ingela verkligen lyckats sprida dansglädjen till ALLA. Jag har sett det själv med egna ögonen hur folk faktiskt blivit så glada att de börjat gråta. De trodde inte de hade förmågan och det fanns de som även tappat träningslusten helt. Dansen gör det med människor, om vi känner oss trygga och avslappnade. När vi kan strunta i om någon ser oss och vad vi har på oss. När vi kan ge oss hän till musiken och bara släppa loss. DET är precis vad The House Fitness förmedlar. DET är vad de utstrålar. Det är vansinnigt kul, härligt, tokigt, svettigt, sexigt…

 

Tack, för att vi fick ta del av det på Fab50-resan till Mallorca.Jag visste att det skulle bli skitbra, men det blev ännu bättre!”

 

Top