The House COPYRIGHT 2024. Design by Hello Branding.

Barnkalas

Vill du ge ditt barn världens bästa födelsedag och skapa ett härligt minne för livet? Kanske ett danskalas, tenniskalas eller superhjälte-kalas? Oavsett vad ditt barn eller ni som föräldrar har för önskningar om drömkalas så hjälper vi er att förverkliga detta!

 

Vi erbjuder en helhetslösning, där vi står för planering av kalaset, håller i det på plats och även utför efterarbetet. Allt för att ni som föräldrar ska kunna slappna av och njuta av en härlig stund tillsammans med era barn! Vi sköter dekorering, tillagning av mat/fika, bokning av lokal/aktiviteter etc och det praktiska under och efter kalaset.

 

Vill du göra något extra kan vi genom våra kontakter skräddarsy kalaset med speciella innehåll så som artister, cirkusartister, skådespelare/aktörer, ansiktsmålare etc, allt efter era önskemål!

 

Vi har olika teman man kan välja på, exempelvis:

  • Frost
  • Superhjälte
  • Sport
  • Prinsessa
  • Dans
  • Pirat

 

Har ni några andra speciella önskningar på tema, aktiviteter eller innehåll finns allt i vår älskade önskningsbox på The House.

 

Grundpris: 1700 kr (inkl. lokalhyra)

Kontakt: info@thehousedancestudio.se

 

Party

 

Vill ni boka och förgylla ert party med endast en dansklass ledd av en av våra pedagoger i studion, välj stil och vi kör järnet! För mer information och prisförslag baserat på antal personer, hör er av er till info@thehousedancestudio.se . Efteråt blir det fika efter önskemål på terassen!

Top