The House Fitness

En träningsform där glädjen kommer först!

NU FINNS VI PÅ WWW.THEHOUSEFITNESS.SE – Varmt välkomna dit!

Nu lanserar vi på The House vårt NYA fitnesskoncept – The House Fitness. Ett koncept för framtiden där träning ska vara ROLIGT, inte ett måste. Det ger samma resultat, ATT du faktiskt tränar men att du gör det av rätt anledning. Idag finns det tillräckligt med måsten i vår vardag, lägg inte ett till ”måste” till din samling, utan ta hand om dig!

Ett stort plus som många upplever är att du också fortsätter med din träning på grund av att du inte kan vara utan den. Varje dag längtar du till träningen, tänk vilken känsla!

Det blir en livsstil, en underbar gemenskap och miljö att befinna sig i, något att längta till varje vecka… Just för att du mår bra av det. Livet ska levas inte överlevas, samma sak gäller din träning. Det här är träningens framtid! Kom som du är, träna med glädje och må bra!

Det är redan flera som är intresserade av vår filosofi och ACTIC har redan köpt in konceptet innan vi lanserat det, så haka på du/ni också! Spännande framtid väntar, det spritter i hela kroppen.

The House startade som dansstudio med ENKLA dansinpirerande fitnesspass, men från och med nu lägger vi alltså ut vårt koncept på licens vilket innebär att alla kan använda sig av den här härliga glädjen! Så håll utkik om vi dyker upp i just DIN stad eller tipsa ditt träningscenter så kommer vi gärna dit under vår turné! Så fort personer hör talas om vårt fitnesskoncept så är det många som har ställt sig frågan, varför finns inte ni i VÅR stad? JAG VILL OCKSÅ! Datum till vår ”The House Fitness On Tour” ser ni längst ner på förstasidan, datum uppdateras dagligen. Så följ med på vår underbara resa du också!

Med ett leende på läpparna hälsar vi er varmt välkomna till framtidens träningskoncept!

 

Fakta

The House Fitness innefattar 9 olika fitnesspass.

På våra pass använder vi oss av enkla, DANSINSPIRERANDE steg och förvandlar detta till ett roligt fitnesspass. I och med att vår träningsform innehåller dansinspirerade steg jobbar vi med många muskelgrupper som andra träningsformer inte riktigt kommer åt, vilket gör att vi snabbare och effektivare ser resultat av träningen. En träningsform där vi med GLÄDJE och eufori jobbar oss igenom hela kroppen, och glömmer tiden och det jobbiga som vissa förknippar med träning och aktivitet. Vi jobbar alltid med hashtagen #vägratråkigträning.

På The House använder vi varje release/pass ca 10-13 gånger. Vi vill att våra medlemmar ska känna en fräschhet i våra pass och känna inspiration inför nya releaser.

Våra pass är ENKLA att följa och går att hoppa in på när som helst, även om man haft oturen att missa en eller flera veckor.

Som instruktör är fitnesspassen också lätta att lära ut och instruera då vi sätter gruppen i första läget, inte exakta steg till varje 8:a i musiken. Något som uppskattas av våra instruktörer som använder sig av The House Fitness idag.

På The House jobbar vi ständigt med nyheter och kommande tankar om träning och hälsa. Mer info om våra olika fitnesspass hittar du här.

Är ni intresserade av konceptet som framtida instruktör, träningscenter eller träningsutövare, skicka ett mail till info@thehousedancestudio.se.

I Västervik finns vi numera på ACTIC, boka pass gör du via ACTIC:s app eller hemsida.

Vi ses med glädje i träningssalen!