The House Dance

The House Dance innefattar en dansstudio med bred kompetens och lång erfarenhet. The House drivs av koreografen och producenten Ingela Arrbrant. Efter flera utnämnanden, bland annat som årets dansare i Sverige, och efter flera år som professionell dansare både i Sverige och utomlands är hon nu här i Västervik för att förmedla sina kunskaper och erfarenheter.

På The House jobbar vi alltid med nytänkande idéer och är alltid steget före vad gäller utvecklingen inom dansens värld. Hos oss finns många traditionella stilar/klasser, men alltid även dom senaste kurserna och stilarna som inspireras av dom senaste nyheterna inom dansvärlden. Vi står aldrig stilla!

The House Dance genomsyras av glädje, kvalitet och en positiv inställning. På The House handlar det om välmående i alla olika situationer. Alla barn och ungdomar ska trivas och må bra, det är det allra viktigaste. Det är genom det vi anser att utvecklingen sen kommer till sin fulla rätt genom att våga i en miljö där man uppmuntras istället för kritiseras.

Hos oss dansar inte bara tjejer, utan även många killar. Populära killklasser är Breakdance, Hip-Hop och Streetdance.

Mer info om våra dansklasser hittar du här.

Här ser ni vårt schema för våra dansklasser under hösten 2017.

Hos oss jobbar många meriterade pedagoger med ett stort hjärta. Med hög kompetens tar vi hand om alla barn och ungdomar och med en stor famn säger vi varmt välkomna till en ny underbar säsong på The House!