KICKSTART!

 

Under hösten 2020 startar vi en nyhet inom SHAKE IT! En rejäl KICKSTART vad gäller din träning och hälsa! KICKSTART har olika starttillfällen, se nedan:

 

 • Team 1 = 7 september 2020
 • Team 2 = 12 oktober 2020
 • Team 3 = 11 januari 2021
 • Team 4 = 15 februari 2021
 • Special edition = 22 mars 2021 – platserna släpps inom kort!

 

Team 1-4 är fullbokade men reservlistor finns till respektive team, anmälan till rebecca@thehousedancestudio.se

 

Innehåll KICKSTART!

 

Under 5 veckor BOOSTAR vi kroppen med tre gruppträningspass i veckan, varav två av dessa är SHAKE IT! – pass så som Schlagerpuls, The 90’s, Shake & Drum, Let’s Disco etc. I paketet lägger vi även in ett styrkepass som gruppträning från SHAKE IT:s PT-del MAKE IT! fullproppad med enkel dansstyrka som får kroppen smidig och stark! Till dessa olika fitnesspass adderar vi sedan kostrådgivning, träningsupplägg, en enskild PT-timme och en härlig goodiebag som välkomnar dig vid första tillfället. Alltså en riktig KICKSTART vad gäller din träning och hälsa!

 

Ingela Arrbrant, grundaren av fitnesskonceptet SHAKE IT!, har gjort upplägget till KICKSTART. Hon och hennes team kommer att coacha, boosta och inspirera till en nystart både vad gäller din träning och även ditt välmående i form av mentala nycklar för att underlätta din vardag och få DIG att växa som person. Med sin bakgrund som utbildad professionell dansare och nominerad till Årets Gruppträningsinstruktör i Sverige, Guldhjärtat, kommer hon med sin erfarenhet inom träning, hälsa och välmående att köra järnet med alla deltagare!

 

I KICKSTART 2 & 4 väljer du som icke ny medlem mellan LYX eller BAS-paket, det som passar dig bäst, vi ses i höst! Se nedan:

 

LYX-paketet

 

 • 2 st SHAKE IT! – pass per vecka (Shake & Drum, Schlagerpuls, Let’s Disco etc)
 • 1 st MAKE IT! – pass per vecka (Gruppträning med styrka)

 

Extra

 

 • 1 st PT-timma (Enskilt med respektive deltagare med kostrådgivning och träningsupplägg)
 • Föreläsning om mental träning med gästföreläsare – Få de senaste verktygen för att boosta dig igenom höstmörkret.
 • Välkomstgåva inför start

 

PRIS: 1550 kr (Friskvård)

 

Datum: Se respektive team, 5 veckor

Tid: Måndagar kl 18:00 (Extra långt pass)

Tid: Torsdagar kl 19:00

Plats: The House

 

 

BAS-paketet

 

 • 2 st SHAKE IT! – pass per vecka (Shake & Drum, Schlagerpuls, Let’s Disco etc)
 • 1 st MAKE IT! – pass per vecka (Gruppträning med styrka)

 

Extra

 

 • Föreläsning om mental träning – Få de senaste verktygen för att boosta dig igenom höstmörkret

 

PRIS: 1050 kr (Friskvård)

 

Datum: Se respektive team, 5 veckor

Tid: Måndagar kl 18:00 (Extra långt pass)

Tid: Torsdagar kl 19:00

Plats: The House

 

 

Special Edition

 

 • 2 st SHAKE IT! – pass per vecka (Potpurri av säsongens releaser)
 • 1 st MAKE IT! – pass per vecka (Gruppträning med styrka)

 

PRIS: 650 kr (Friskvård)

 

Datum: Se respektive team, 3 veckor

Tid: Måndagar kl 18:00 (Extra långt pass)

Tid: Torsdagar kl 19:00

Plats: The House

 

För att anmäla dig till KICKSTART, Skicka ett mail till rebecca@thehousedancestudio.se och skriv vilket team och paket du vill anmäla dig till, BAS eller LYX, så återkommer vi till dig med ett bekräftelsemail. Det finns ett begränsat antal platser. Vi släpper platserna till säsong 2021/2022 via vårt anmälningsformulär, datum för anmälan kommer under våren 2021. Betalning till respektive KICKSTART görs inför varje start av team.

 

 

Fakta om SHAKE IT!

 

KICKSTART! är en produkt från SHAKE IT! som är ett fitnesskoncept där träning handlar om GLÄDJE och att skapa eufori genom musik och dansinspirerade träningspass #vägratråkigträning. Kom som du är, känn dig som hemma och må bra! Shake & Drum (trumma med pinnar), The 80’s, Schlagerpuls, Buggaloo & Hip-Hop Fitness är några av de 11 st fitnesspass som ingår i konceptet.

 

SHAKE IT! lanserades mars 2017 och har under konceptets första år utvecklat samarbete med Blossom Tainton & Kayo samt med andra företag och anläggningar som tagit in konceptet. SHAKE IT! stod också som enda fitnessföretag på scen under, Guldhjärtat 2017, på Berns Salonger i Stockholm.

 

Mer om konceptet och passbeskrivning på www.shakeitsweden.se

Blossoms ord om SHAKE IT!


Jag fick en bra magkänsla redan vid första titten på konceptet, vilket gjorde mig nyfiken att få träffa dess upphovsman och veta mer. Är det något jag verkligen kan längta till nuförtiden så är det glädjen i dansen. Det finns dans på många ställen i många former men hur får man med dem som aldrig vågat sig på ett danspass? Även om det finns pass som vi ”gamla” dansare tycker är enkla, så är det inte riktigt sant för dem som tycker att de har 2 vänster fötter och obefintlig koordination.

 

I The House Fitness koncept har Ingela verkligen lyckats sprida dansglädjen till ALLA. Jag har sett det själv med egna ögonen hur folk faktiskt blivit så glada att de börjat gråta. De trodde inte de hade förmågan och det fanns de som även tappat träningslusten helt. Dansen gör det med människor, om vi känner oss trygga och avslappnade. När vi kan strunta i om någon ser oss och vad vi har på oss. När vi kan ge oss hän till musiken och bara släppa loss. DET är precis vad The House Fitness förmedlar. DET är vad de utstrålar. Det är vansinnigt kul, härligt, tokigt, svettigt, sexigt…

 

Tack, för att vi fick ta del av det på Fab50-resan till Mallorca.Jag visste att det skulle bli skitbra, men det blev ännu bättre!”