The House COPYRIGHT 2020. ALL RIGHTS RESERVED.

SHAKE IT! KICKSTART

Inför hösten 2020 kommer vi starta en nyhet med SHAKE IT! Här är beskrivningen och det som ingår:

 

Träningspass
  • 2 st SHAKE IT! – pass per vecka (Shake & Drum, Schlagerpuls, Let’s Disco, The 80’s etc)
  • 1 MAKE IT! – pass per vecka (Gruppträning med styrka)

 

Extra
  • 1 st PT-timma (enskilt med respektive deltagare med kostrådgivning och träningsupplägg)
  • Startkit (Goodiebag) vid Kick Off!
  • You MADE IT! – Firar med teamet

 

Tider HT20 (5 veckor)
  • Måndagar 18:00 (Extra långt pass)
  • Torsdagar 19:00

 

 

(Max 15 platser)

Vi tar senare upp anmälan inför fortsättningen… Team 2

Pris: 1550 kr (Friskvård)

 

Fakta

 

SHAKE IT! är ett nytt fitnesskoncept som handlar om GLÄDJE och skapar eufori genom musik och dansinspirerade träningspass #vägratråkigträning. Kom som du är, känn dig som hemma och må bra! Shake & Drum (trumma med pinnar), The 80’s, Schlagerpuls, Buggaloo & Hipp-hop Fitness är några av de 11 st fitnesspass som ingår i konceptet.

 

SHAKE IT! lanserades mars 2017 och har under konceptets första år utvecklat samarbete med Blossom Tainton & Kayo samt med andra företag och anläggningar som tagit in konceptet. SHAKE IT! stod också som enda fitnessföretag på scen under, Guldhjärtat 2017, på Berns Salonger i Stockholm.

 

Mer om konceptet och passbeskrivning på www.shakeitsweden.se

Blossoms ord


Jag fick en bra magkänsla redan vid första titten på konceptet, vilket gjorde mig nyfiken att få träffa dess upphovsman och veta mer. Är det något jag verkligen kan längta till nuförtiden så är det glädjen i dansen. Det finns dans på många ställen i många former men hur får man med dem som aldrig vågat sig på ett danspass? Även om det finns pass som vi ”gamla” dansare tycker är enkla, så är det inte riktigt sant för dem som tycker att de har 2 vänster fötter och obefintlig koordination.

 

I The House Fitness koncept har Ingela verkligen lyckats sprida dansglädjen till ALLA. Jag har sett det själv med egna ögonen hur folk faktiskt blivit så glada att de börjat gråta. De trodde inte de hade förmågan och det fanns de som även tappat träningslusten helt. Dansen gör det med människor, om vi känner oss trygga och avslappnade. När vi kan strunta i om någon ser oss och vad vi har på oss. När vi kan ge oss hän till musiken och bara släppa loss. DET är precis vad The House Fitness förmedlar. DET är vad de utstrålar. Det är vansinnigt kul, härligt, tokigt, svettigt, sexigt…

 

Tack, för att vi fick ta del av det på Fab50-resan till Mallorca.Jag visste att det skulle bli skitbra, men det blev ännu bättre!”

Top