BuggAloo

BUGGALOO I, II & Senior

För första gången i Sverige – Bugga utan partner till underbar buggmusik!

Vill du bugga, men ha chansen att göra det utan partner? Grattis, då har du hittat helt rätt! För första gången i Sverige lanseras detta fitnesspass. Här tränar du till underbar dansbandsmusik, gör roliga stegkombinationer samtidigt som du svettas och gör av med mängder med kalorier. Kondition är ett av nyckelorden i Buggaloo. På fitnesspasset Buggaloo lär vi ut steg och koreografier som även kan användas när man dansar bugg som pardans.

Kondition IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Styrka IIIII
Rörlighet IIIIIII
Koordination IIIIIIIIIIIII
Balans IIIII
Spänst I
ShakeAndDrum

SHAKE & DRUM

Trumpinnar, eufori och ett ruskigt tempo, nu kör vi!

Ett av The House populäraste pass har blivit Shake & Drum för dess unika tempo och fighting spirit. Vi trummar med pinnarna genom hela passet och tränar till sköna och maffiga rytmer. Armar och överkropp utmanas hela tiden på ett unikt och roligt sätt. Pulsen höjs och detta pass är både konditionskrävande och utmanande. Det här är killarnas favoritpass! Välkomna till ett pass fullt med riktigt hård och KUL träning!

Kondition IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Styrka IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Rörlighet I
Koordination III
Balans III
Spänst III
GlamAndFame

GLAM & FAME

Bli stjärna för en dag, glitter och glamour under hela fitnesspasset!

Under fitnesspasset Glam & Fame förflyttar vi oss till scenen. Vi tar hjälpa av olika sorts rekvisita under dessa olika pass så som hattar, käppar etc. Vi tränar med en eufori till musikallåtar blandade med show och motown. Glam & Fame är ett pass fullt med glädje och glam, det kan aldrig bli för mycket glitter och glamour i vardagen. Så välkomna till ett fitnesspass fullt med GALA! Koordination, kondition och artisteri är några av nyckelorden i Glam & Fame.

Kondition IIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Styrka III
Rörlighet IIIIIIIIII
Koordination IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Balans IIIIIIIII
Spänst I
SwingAloo

SWINGALOO

Swing & Jive i en salig blandning, vilket glädjerus!

Swingaloo är en förgrening av vårt fitnesspass Buggaloo. Vi tränar genom hela passet med steg inspirerade av jitterbug, jive och swing där vi i tankarna förflyttar oss till 30-talets danslokal. Kom med och sväng loss till otroligt sköna nostalgilåtar där storbanden pumpar ut sina toner. Träna på ett roligt sätt där pulsen är hög och där kalorierna rasar trots att du inte ens har tänkt tanken genom hela passet. Det här är ett av The House tuffaste konditionspass, du kommer älska det!

Kondition IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Styrka IIIII
Rörlighet IIIIIII
Koordination IIIIIIIIIIIII
Balans IIIII
Spänst IIIIII
SchlagerPuls

SCHLAGERPULS

En kavalkad av Melodifestivalens härliga låtar – allt i ett och samma pass!

Här finns egentligen bara ett ord för att förklara det här passet… DANSGLÄDJE! Det här passet proppar vi fullt med massor med sköna schlagerlåtar, nya som gamla godingar! Vill du svänga runt och träna till sköna schlagerlåtar? Vara Carola för en dag? Träna upp dina muskler och samtidigt göra det på ett otroligt roligt sätt? Då har du hittat helt rätt! Med låtar som bland andra Fångad av en stormvind, Bra vibrationer och Blame it on the disco hittar vi den rätta stämningen på passet. Det här är party rakt igenom! Välkommen in i Mello-febern!

Kondition IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Styrka IIIIII
Rörlighet IIIIII
Koordination IIIIIIIIIIII
Balans III
Spänst I
SalsaExplosion

SALSA EXPLOSION

Vem kan motstå latinamerikanska rytmer? – Nu dansar vi loss!

På det här fitnesspasset kommer vi att njuta av underbara salsasteg där höfterna svänger i takt till musiken. Med blandning av kubanska och salsainspirerade steg tar vi oss igenom passet med rytmen och känslan i fokus. Träna parvis? Nej, inte här. Det här kommer att vara som ett vanligt träningspass där vi tränar enskilt. Trummorna, känslan, stämningen, ja hela träningssalen kommer fullkomligt att pumpa ut ordet SALSA! Nu dansar vi loss!

Kondition IIIIIIIIIIIIII
Styrka IIIIII
Rörlighet IIIIIIIIIIIIIIIII
Koordination IIIIIIIIIIII
Balans III
Spänst I
FeminineStyle

FEMININE STYLE

Vill du bli en av bakgrundsdansarna till Beyoncé? – Välkommen in!

Urfräscht, svettigt och väldigt inne! Dansa vogue som Madonna eller rör på höfterna som Beyoncé i hennes senaste video! Vi lovar, allt är med! Feminine Style är ett fitnesspass utan hopp, dvs framför allt i low impact, där vi med enkla steg och ett kvinnligt rörelsemönster tränar oss genom hela passet. Med de senaste låtarna från bland andra Lady Gaga, Beyoncé, Jessie J och Katy Perry stassar vi runt som aldrig förr på dansgolvet. Feminine Style är passet alla snackar om, Jazzfunk i sin coolaste bemärkelse!

Kondition III
Styrka III
Rörlighet IIIIIIIIII
Koordination IIIIIIIIIII
Balans III
Spänst I
HouseFitness

HOUSE FITNESS

Diggar du Housemusik? – Då är det här ett måste!

Vill du ha möjligheten att uppleva ett svettigt, men houseinspirerat fitnesspass? Då har du hittat helt rätt med passet House Fitness! Sköna housesteg till skön housemusik samt fullt ös sammanfattar passet på ett både bra och enkelt sätt. Det här är ett grymt pass med ett lite snabbare fotarbete. Boosta upp dig med skön energi och underbar house, house, house…

självklart på The House!

Kondition IIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Styrka IIIIII
Rörlighet IIII
Koordination IIIIIIIIIIIIIII
Balans IIIII
Spänst IIIII
HipHopFitness

HIP-HOP FITNESS

Ett grymt fitnesspass för ben, rumpa och lår!

Fitnesspasset Hip-Hop Fitness fokuserar på att bygga en stark kropp till skön Hip-Hop-musik. Stilen är något lugnare än The House andra fitnesspass, men fortfarande ett pass där pulsen ökar och musklerna jobbar maximalt. Här jobbar vi lågt nere och maxar musklerna, framför allt i ben, rumpa och lår. Johan Carlsson är över 50 år, flerbarnsfarsa och älskar Hip-Hop Fitness! Det är aldrig försent att röra sig till sköna rytmer, och det är framför allt aldrig försent att ha roligt! Så nu kör vi… YO-YO!

Kondition IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Styrka IIIIIIIIIIII
Rörlighet III
Koordination IIIIIII
Balans III
Spänst III